Kupolės magical gathering, June 22 - 24(Crystal Moon day 24)
Buvę / Old Events

Intermediat user
Kadangi man buvo pirmas po žiemos toks įvykis.. . aš aš .. . aš net nežinau, kaip visa tai paverst žodžiais .. . gal ir neversiu..
visi gi jaučiam tą patį neapsakomą, svaigų išsitaškymo ir dalinimosi pojūtį.. ....................
nepaisant to, kas vyko magiškąją naktį su muzika (jokio ryšio su Gamta) - tariu didelį AČIŪ- visiems esantiems ir būsiantiems šeimos nariams .. .
:arrow:
Kursim Tundrą .. .

nepaisant to, kas vyko magiškąją naktį su muzika (jokio ryšio su Gamta) - tariu didelį AČIŪ- visiems esantiems ir būsiantiems šeimos nariams .. .
:arrow:
Kursim Tundrą .. .
girdi, kaip tyliai nesigirdi?..............
nykstukas_is_misko rašė:katik grizau, ir jau pradejau gailetis kad grizau :o o ten buvo tokia pasakaite ,kuria sekeme visi kartu, aciu ! :D
Kaip paskutinė naktis? Gailėtis, kad išvažiavau? :D :D :D
Medžiaga, kuri įasmenino kultūros gumulėlius, prijungė istorines virveles ir išreikštų judėjime ryškių dažų ir vaizdų, šokančių muzikinių viesulų dūžyje.

Advanced user
ja :) tikrai linksma naktis buvo, prisisaukem zvaigzdutes ir menuli, sokome prie didelio lauzo, ir juokas aidejo per miska :))))
bet buvo dark naktis... net baisu kartais pasidarydavo girdint ka groja
:D siaip ar taip, nereikia nieko cia gailetis, bus dar daug ivairiu ivairiausiu naktu :) :arrow:
bet buvo dark naktis... net baisu kartais pasidarydavo girdint ka groja

love , peace & freedom!
Naktis is pirmadienio i antradieni tai tikrai juoda buvo. Darkas grojo kaip reikiant. Vos neišprotėjau :D
Būčiau dar kitą naktį likęs tai kaput galvai būtų turbūt :D :D :D
Būčiau dar kitą naktį likęs tai kaput galvai būtų turbūt :D :D :D
Medžiaga, kuri įasmenino kultūros gumulėlius, prijungė istorines virveles ir išreikštų judėjime ryškių dažų ir vaizdų, šokančių muzikinių viesulų dūžyje.

Intermediat user
labai gaila kad neteko sudalyvauti siam susiburime.... deja babilono tinklai stiprus.... bet tikiuosi kad visi iki vieno puikiai praleidot laika ir kiekvienas pasiseme nauju ideju ,ispudziu o galbut suprato ka nors vertingo kas buvo taip arti o kartu ir taip toli....(?) manau kad taip =) neskai tiek atsiverianciu samoniu aplinkiui ,savaime suprantama kad vyksta mainai ;) visiem linkiu supratingumo ir sugebejimu ivertint ir atrast nauja(net ir sename) ;)
tikiuosi kad iki greito susitikimo!!
BOOM!
tikiuosi kad iki greito susitikimo!!
BOOM!
in lak'ech