Telekinesis Open-Air Party >>> June 8 - 10, 2007
Buvę / Old Events

Registered user

Advanced user

Registered user
Re: s
zostkas rašė:Sinsemilia rašė:xemical rašė:Buvo vienas juodas padaras, kuris prieky eismą reguliavo: į pa dziašinę, daba kairėn visi, atgal atgal! (rankų gestais). Gal 25 kartus kažką pasakyti norėjo man nesuprantama kalba (gal ir surpantama, bet kai tamsoj pamatydavu jo priekinius išpuvusius dantis, tai nieko nesurpasdavau). Poto bandė užsikeberiot kaip makaka pas mane, bet nepavyko..atsitrenkė i kolonėles. Tiesa, ryte nudžiugau radęs jį smigusį kazkur pakrūmėj :) bent ramybė atejo, kol anas ilsejos
Tai reikejo jam irgi patrukdyti gulet pakrumei , uzsikeberiolint ant jo... hahahabuciau padejusi Tau
tfu! kakojau is auksciausios varpines and tokiu butaforiniu neformalu ir ju plur-flur; tik ta ir moka, kad po kiekvieno tuso rasyti, kad pamate skustagalvi ir aptarineti, koks ubagas jis buvo ir pan (uztat mes kokie isskirtiniai!). avys vilkais persirengusios. 'isrinktuju' ego games. atsigaukit!
o gosh

netrukdo man tie skustagalviai, jei kaip zmones elgiasi ir i akis nelenda...

Registered user
Strange rašė:G.E.C.K! Dekoju ir as Tau labai =),jau buvau nusiteikes kad uzstrigsime ten ilgam...
Dideli ACIU noreciau pasakyti organizatoriams=) ir kitiems padejusiems .isskirus tuos kurie stovejo ant ivaziavimo ir kurie nemokejo pasakyti 'viso gero ' kampuotiems draugams :arrow:
Ziogui didelis respektas uz Mocarta(istrauke is bedtripo)
Tranticui uz gera GOA
Adomui uz pabudinima=)
Chemikalui- pats zino uz ka![]()
tik labai jau nepatiko darkas pirma ir antra nakti...
ir siaip dienos metu truko muzikeles tai tikriausiai todel ir vyravo kazkoks chaosas
tie kas stovejo ant ivaziavimo, tai viska ir suorganizavo

kita karta tokiu dalyku nebus, si karta apsauga mus pavede ir neatvaziavo, kitai susisiveikti nebuvo laiko. As tai is vis manau kad nereikia jokios apsaugos, galima ir patiems viska isspresti :evil:

Registered user
Aciu Lauriui ir Xynus'ui uz grotuvus.
Aciu kad visi buvo supratingi ir nepridauze buteliu, sukiu nebuvo.
Taip pat aciu gamtai kuri mus mylejo ir leido gerai praleisti laika :D
Iki kito Tele...

Registered user
Sniechkuz rašė:zostkas rašė:Sinsemilia rašė:xemical rašė:Buvo vienas juodas padaras, kuris prieky eismą reguliavo: į pa dziašinę, daba kairėn visi, atgal atgal! (rankų gestais). Gal 25 kartus kažką pasakyti norėjo man nesuprantama kalba (gal ir surpantama, bet kai tamsoj pamatydavu jo priekinius išpuvusius dantis, tai nieko nesurpasdavau). Poto bandė užsikeberiot kaip makaka pas mane, bet nepavyko..atsitrenkė i kolonėles. Tiesa, ryte nudžiugau radęs jį smigusį kazkur pakrūmėj :) bent ramybė atejo, kol anas ilsejos
Tai reikejo jam irgi patrukdyti gulet pakrumei , uzsikeberiolint ant jo... hahahabuciau padejusi Tau
tfu! kakojau is auksciausios varpines and tokiu butaforiniu neformalu ir ju plur-flur; tik ta ir moka, kad po kiekvieno tuso rasyti, kad pamate skustagalvi ir aptarineti, koks ubagas jis buvo ir pan (uztat mes kokie isskirtiniai!). avys vilkais persirengusios. 'isrinktuju' ego games. atsigaukit!
Cia kalbama ne apie plauku ilgi, o apie mentaliteta zmoniu, jei skaitai kad prieti prie grojancio dj ir sakyti "e, tu supranti akd shuda groji", arba "tu reiva leisk, kaip tu nesupranti" yra normalu, tada nesuprantu taves:)
suprantu apie ka cia kalbama, skaityt moku. isigilink prasau ir tu... ne apie marozus rasiau, apie reiverius.
o kad ne plaukuose esme, tai ir oziui aisku.

Advanced user
zostkas rašė:Sniechkuz rašė:zostkas rašė:Sinsemilia rašė:xemical rašė:Buvo vienas juodas padaras, kuris prieky eismą reguliavo: į pa dziašinę, daba kairėn visi, atgal atgal! (rankų gestais). Gal 25 kartus kažką pasakyti norėjo man nesuprantama kalba (gal ir surpantama, bet kai tamsoj pamatydavu jo priekinius išpuvusius dantis, tai nieko nesurpasdavau). Poto bandė užsikeberiot kaip makaka pas mane, bet nepavyko..atsitrenkė i kolonėles. Tiesa, ryte nudžiugau radęs jį smigusį kazkur pakrūmėj :) bent ramybė atejo, kol anas ilsejos
Cia kalbama ne apie plauku ilgi, o apie mentaliteta zmoniu, jei skaitai kad prieti prie grojancio dj ir sakyti "e, tu supranti akd shuda groji", arba "tu reiva leisk, kaip tu nesupranti" yra normalu, tada nesuprantu taves:)
suprantu apie ka cia kalbama, skaityt moku. isigilink prasau ir tu... ne apie marozus rasiau, apie reiverius.
o kad ne plaukuose esme, tai ir oziui aisku.
kas tie reiveriai yra tokie?:D

Registered user
Sniechkuz rašė:
kas tie reiveriai yra tokie?:D
jo man irgi idomu kas jie tokie.... :) ir ar jie i zhmones panashus ? ash tai turbut nievieno nebuvau sutikes :(

Intermediat user

Griztant prie temos , tai gaila , kad buvo lemta man super trumpai pabuti , tikiuosi visiems patiko muzika ir nepaisant techniniu nesklandumu

Tiesa sakant labai truko psytrance atributikos - deco , bet anyway , juk gamta - pati geriausia dekoracija :D
Labai gaila , kad negirejau escogido set'o :cry:

Intermediat user

o mieste visi tokie susikaupe ,paskende savo parkese ir t.t.
o gamtoi,ech, ten tai gera, jauti zemes skleidziamas vibracijaas kurios perskrodzia visa kuna ir atrodo suteikia sparnu :) o tuose betono dziunglese jos dingsta ir isigria i cementa.... :( niuru...

Intermediat user
Sniechkuz rašė:Omkar rašė:kad ir kaip bebuvau optimistiskai nusteikes anksciau, tenka pripazinti kad kai sitoks jegu pasiskirstymas, sunku gera vaiba isgeneruot..arba shtangistu turejo but maziau arba fainu zmoniu daugiau..bet saip tai linksmas partis buvo, tik kad ablomas biski kai nusprendi keliaut ir nepasieki jokio tikslo..
as irgi buvau nusiteikias keliaut, bet nekeliavau, nes supratau akd kliuciu daug tikslui pasiekt bus;)
isgeneruot nesunku, nereikia det reklamos i dj sc, i tusa per flaikus is ranku i rankas daryt, o stangistu reikia, tik jie prie iejimo turi buti ir neileidinet asmenu panasiu i save;)
i dj scene ,Sauliau , tai dar butu visai nieko , o 5dienini dienrashti 15min , ar matei?

matyt nematei , jei dj scene uzkliuvo :D

tai nera kuo stebetis , galejo uzsukt ir rimtesniu personu

Designed by STSoftware.
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007