// V E L E S A / july 18-19-20 2008
Buvę / Old Events
Registered user

Advanced user
xemical rašė:koornolio rašė:labai gerai viskas, galim kaip tik vakarop isvaziuot, tik vis galvoju kokia cia valiuta pasiimt, manau kad atgal vaziuojant reiks uzsipilti benzo latvijoj, aisku yra variantas kortele tik kiek vat nuimtu lt uz atsiskaitymus kitoj saly :)
nieko nenuimtu
Na taip jei tu atsiskaitineji kortele parduotuveja ar pan, taciau jei sugalvosi issiimti Latu is bankomato tai mokestis bus 10 Litu nepriklausomai nuo imamos sumos.

Advanced user
iskis rašė:bet cia latus issiimineti reikai tik tuo atveju jei reikia uz kazka sumoketi. As pvz is vis neimsiu jokiu latu.... :/
Oi Oi Oi kokie mes kieti

P.S. Beje gal yra apytiksle valanda kada jusu konvojus pajudes? as galbut jungciaus nuo panevezio jei pro ji vaziuosit...

Advanced user
nuzodziu rašė:gerb G.E.C.K. savo rasliavoje panaudojo "y" (i ilgoji). raide. retas ir isimintinas ivykis, turiu pastebet
Oho turiu gerbeja kuris net mano rasta stebi kagi malonu, galvojau tik mano mergina turi priekaistu del rasybos, pasirodo klydau

mielas "nuzodziu" jei dali savo energijos nukreiptum geru darbu darymui, o ne kitu zmoniu kalbos analizavimui manau pasiektum visai neblogu rezultatu

G.E.C.K. rašė:iskis rašė:bet cia latus issiimineti reikai tik tuo atveju jei reikia uz kazka sumoketi. As pvz is vis neimsiu jokiu latu.... :/
Oi Oi Oi kokie mes kietiponas Iski paprasti muzikos myletojai juk uz bilieta tai tures susimoketi =P
![]()
P.S. Beje gal yra apytiksle valanda kada jusu konvojus pajudes? as galbut jungciaus nuo panevezio jei pro ji vaziuosit...
ne nu ,Pauliau.... nenorejau as to visiskai pasakyti ir pabrezti... cia jei del mokejimo, tai neesme, nes praeitais metais is manes reikalavo susimoketi, nesvarbu, kad grojau ar ten dar kazka.... ir cia ne pirmasas kartasas... pas latvius gal taip priimta? :D

Registered user
no offence, zmogau.. man tiesiog patinka kai zmones raso taisyklingai. be to mano sesuo - taip pat analfabete. todel Tau davaiau pastaba tau is iprocio atsiradusio ja taisant
peace

Advanced user
Designed by STSoftware.
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007