KUPOLĖS 2009 Gathering <2009.06.19 - 22>
Buvę / Old Events
jetau.. ir vel tos masinos... kiek gi galima? jei jau taip daug yra 3 lt nuo zmogaus, tai galima numest ta masina kazkur kitur, ne festo teritorijoj... taciau dazniausiai skupus moka dvigubai.
basomis per prisirpusia zole rasa, kai kylancios saules spinduliai uzpildo kuna atgaiva, bundanciu pauksciu giesmes glosto mano ausis ir dziugesiu plazdanti mano sirdis...
Kupoles2008video
Some video from Kupoles 2008:
http://www.vimeo.com/2670006
http://www.vimeo.com/2670006
Advanced user

Advanced user
nykstukas_is_misko rašė:vat.. o 5iese i masina nzn kaip tilpti su tu 5 zmoniu daiktais?! sudetinga irgi manau, paskui tikrai brangiai gali atsieiti perkrauta masina...
siaip ar taip, linkiu tik pacio geriausio tuso ir kad nebutu jokiu parkiu po tuso su tais pinigais... :)
4 vaziuot gautusi po 3,80, 3se po 5 lt, nemanau kad taiyra didelis mokestis, palyginus su bilieto kaina ir kuro kaina:)

Registered user
Kupoles - turtinguju ismislas taip iseina
laukiam laukiam laukiam Kupoliu , kurios nesuvaldomai arteja prie pradzios.
crc: tai buriam , kolkas buriasi :D
mano asmenine nuomone jeigu bus kam saugot aikstele ,tai tie 15 lt isvis kaipeikos yra palyginus su isdauzytais langais isplesytom kolonelem , magu ar seip dokumentais prarastais. ptfu ptfu ptfu .
Love & Peace

crc: tai buriam , kolkas buriasi :D
mano asmenine nuomone jeigu bus kam saugot aikstele ,tai tie 15 lt isvis kaipeikos yra palyginus su isdauzytais langais isplesytom kolonelem , magu ar seip dokumentais prarastais. ptfu ptfu ptfu .
Love & Peace

Advanced user
Eto_ya rašė:na tikiuos sekmadieni dar pamatyt energingus, entuziastingus veidus:)
Na kaip cia pasakius, pirmadieni daugeliui darbai, nes tai nera jokia nedarbo diena.... Tad turetu buti isvazinejimo nuotaikos.... Ehh, kad taip kaip praejusios vasaros istatimus, na bet kas nores tas megins kazka ismislyti... Beto, kad sekmadieni tikrai bus ko paklausyti

Make your mind clear and soul pure, then the path and the vibe portals will be open..........