Registered user
Ideologija, stilius, propoganda, mintis
Moderatoriai: mFungus, Xynus, DoHm, moderators
Registered user
MotherGaia rašė:Paskutiniais menesiais esu labai susidomejusi shamanizmu ir Tuvieciu atliekamu gerkliniu dainavimu. Ka jus manote apie shi dalyka? Bandote klausytis,patys dainuoti, mushti bungnus? Ar pavyksta pasiekti tranca?
Advanced user
Registered user
Registered user
MotherGaia rašė:
noreciau pabandyti su sokti toki soki su daugeliu bendraminciu
nereikia ish sito dalyko daryti masovkes,manau mes visi geriausiai jauciames savo draugu buryje,tada labiausiai pavyksta atsipalaiduoti ir pasiekti norima rezultata
iskis rašė:yra toks goa dj'us vadinamas Juno Ractor Gal Zinote?
na jai ne galit pasiziuret klipus ar tai galima butu vadint shamanu shokiu?
Taip.... Juno reactor yra ir jau seniai yra.. :) Kaikurie jo trackai man patinka, bet siaip tai skystokas toks jo pateikimas. Bet tai nzn gal del to, kad seni releasai pas mane. Turejau net Video pilna su Juno reactor :) Jis daugiau nei Dj o siaip kaip muzikos produceris :)
MotherGaia rašė:anksciau irgi nelabai kas supranto...brolis nuzude broli..offtopic![]()
o shape,jei kas susidomejo,galiu padet ishlavinti throat singing
Advanced user
MotherGaia rašė:anksciau irgi nelabai kas supranto...brolis nuzude broli..offtopic![]()
o shape,jei kas susidomejo,galiu padet ishlavinti throat singing
Registered user
..tikrai noreciau ismokt, bet galvoju, kad pradzioj reik isvalyt plautukus, nes kai viskas lauk eit prades tai gausis ne throat singing'as o colapsing'as
Advanced user
Omkar rašė:rukymas tikrai turi savo svori. kai vienakart buvau metes tai dar po puses metu visi plauchiai vare lauk. ir aisku tas turinys seda ant stygu - visus tuos puse metu isvis nieko isdainuot normaliai negalejau. Po to kyla tokios parkes, kad isvis galvoji, kad niekada nebeteks normaliai dainuot - bereikalinga sumaistis, vienzho.
visu pirma disciplina o tuomet jau dvasingumas