CTO gram - Uncongenial
:D
Pasidalink savo nuomone apie muziką !
Moderatoriai: mFungus, Xynus, DoHm, moderators
Registered user
wormazz rašė:Nu va, laikas man prisistatyt...
www.last.fm/music/amicus+amico/our+center
vertinkit, kritikuokit...
Komentarai, per Skype, nickas: wormazz
jei kam patiks, susitarsim, gal kada kokį bendrą darbą sumesim :)
P.S. aš jau ne jaunas... 3 metai kūrybos :D
Advanced user
wormazz rašė:Nu va, laikas man prisistatyt...
www.last.fm/music/amicus+amico/our+center
vertinkit, kritikuokit...
Komentarai, per Skype, nickas: wormazz
jei kam patiks, susitarsim, gal kada kokį bendrą darbą sumesim :)
P.S. aš jau ne jaunas... 3 metai kūrybos :D
Advanced user
bananoidas rašė:Amicus Amico, seniau žinomas, kaip DJ Bandit, Bandit, B.F.U., savo muzikinę karjerą pradėjo, kai jam buvo 15. Jaunuolis, susidomėjęs muzikos kūrimo perspektyvomis jo gimtoje šalyje, ėmė gilintis į šią sritį. Kadangi, jo tuometinėje gyvenamojoje vietoje vyravo Rap/HipHop stiliumi kuriami ritmai, jaunasis DJ buvo ne išimtis ir pirmieji jo kūriniai žinoma buvo HipHop instrumentalai. Po metų viskas pasikeitė. Amico ėmėsi rimtai žiūrėti į savo kuriamą muziką, dienų dienas neišeidavo iš savo mažos namų studijos. Pirmieji “instrumentai” buvo programinė įranga, kaip Sony Acid Pro ar Reason. Amico daug eksperimentuodavo, sempluodavo, siekė permainų. Suėjus 17, pagaliau įvyko didžiulės permainos DJ gyvenime. Jis susipažino su tuo metu gana žinomais beatmaker’iais, kaip antai DJ Sadat (žinomas kaip O.B.N), No Nick, Voice Of Silence (TB), DJ Snam, DJ Baes., vėliau prisijungė DJ Gedugio ir Empyreal DJs Team. Šie, tuometinio “underground’o” veikėjai, buvo paskatas Amico pakeisti savo kuriamą stilių iš tuo metu kurto agresyvaus repo į naują, dar pačiam DJ mažai tuo metu girdėtą skambesį. Nuo tada, jaunojo DJ kuryboje atsirado Experimental, Industrial, Electronic ritmai, kartais persunkti stipriu D’n’B prieskoniu. Ir jau tik retkarčiais, kur nekur, vis dar galima įžvelgti, seniai kurtus Hip Hop motyvus.
Amicus Amico, kurio tikrasis vardas yra Gedas, yra internete sėkmingai išleidęs 2 savo autorinius albumus: “Bastards!” 2007m. pabaigoje ir “Infection”, 2008m. žiemą. Abu albumai dar buvo jo senuoju vardu DJ Bandit.
Pats pirmas darbas, naujuoju, “draugas esu draugui” reiškiančiu slapyvardžiu Amicus Amico yra “Dark Eye”. Jame sutraukta, labiausiai pamėgti ‘senojo’ DJ Bandit darbai ir “feat’ai” su kitais music maker’iais.
Paskutiniu metu, Amico ieško naujų bendraminčių, idėjų ir variantų muzikoje.
Turim žvaigždę! :D :D :D :D
Advanced user
bananoidas rašė:Sauliau galėčiau papasakot kiek esu susidūręs jau su šituo žmogum tiek jis laiko save talentingu kūrėju :)
Esmė tame, kad žmogus nesupranta kai jam yra sakoma kad jo kūryba yra ne kūryba, didžiulė makalynė garsų, kurie dažniausiai tarpusavy nedera ir panašiai.
Sulaukę šio žmogaus komentaro suprasti manau :D
O čia bonusas
http://www.myspace.com/wormazz :D
Registered user
paratantra rašė:http://www.frype.lt/music/musician.php?mid=16281
Na galleis man cia pasidalinti savo kuryba su jumis ))