Intermediat user
Buvę / Old Events
Intermediat user
Advanced user
Advanced user
Advanced user
Advanced user
Omkar rašė:shoom rašė:aciu labai swamptales uz nuostabu rengini, puikiai praleista laika ir supazindinima su tokiu ispudingu veikeju kaip ocelotas. jo muzika man ir anksciau labai patiko, bet kazko joje kartais trukdavo... po jo seto supratau, ko ten truko, . trukmes ten truko. neimanoma i gabala sukishti tai, ka jis perteike 4 val begyje. i sakini pasakos nesudesi ;) o jis turejo ka papasakot. tikras burtininkas. teisingas zmogus teisingam renginy!
(tarp kita ko, man liezuvis nesivercia pavadinti jo rytine seto dali darku)
na man asmeniskai tai jo paskutinis darbas lb skiriasi nuo pries tai buvusiu albumu. vienintelis is patikusiu, shaip..
heh, naktine muzika pavadint liezuvis neapsivercia, bet morning'u, as we know it, - taip pat..sakau, - twilight'as
Advanced user
Sniechkuz rašė:Omkar rašė:shoom rašė:aciu labai swamptales uz nuostabu rengini, puikiai praleista laika ir supazindinima su tokiu ispudingu veikeju kaip ocelotas. jo muzika man ir anksciau labai patiko, bet kazko joje kartais trukdavo... po jo seto supratau, ko ten truko, . trukmes ten truko. neimanoma i gabala sukishti tai, ka jis perteike 4 val begyje. i sakini pasakos nesudesi ;) o jis turejo ka papasakot. tikras burtininkas. teisingas zmogus teisingam renginy!
(tarp kita ko, man liezuvis nesivercia pavadinti jo rytine seto dali darku)
na man asmeniskai tai jo paskutinis darbas lb skiriasi nuo pries tai buvusiu albumu. vienintelis is patikusiu, shaip..
heh, naktine muzika pavadint liezuvis neapsivercia, bet morning'u, as we know it, - taip pat..sakau, - twilight'as
Na vienintelis "rytiskumas" is jo buvo, kad jau "idienojus", atsirasdavau sythikai tokia progresyvus/goiniai, arba zolod stiliaus, ir po 10 sekundziu vel duples ir raizalai pikti, po desimt minuciu vel "sviesi" akimirka ir vel trioks keberioks.
Muzikos "sviesumas" priklauso nuo harmoniju, ir parikntu garsu(sythu, vst, ect...) o ten ir harmonijos (jei galima taip pavadint), tiek raizalai pikti:).
Na kiek zmoniu tiek nuomoniu, gal "uzkietejusiam darkeriui" tokia jo muzka ir atrodo pakankamai sviesi, o gal tiesiog nuo nuotaikos ir busenos priklauso:)
Advanced user
registered user