help! :)

Ideologija, stilius, propoganda, mintis
Moderatoriai: mFungus, Xynus, DoHm, moderators
Advanced user
Registered user
thorone rašė:sveiki, noreciau ismokt grot, deje dj mokykloi tikriausei nemoko psy, tai reiktu pagalbos :) bent jau pradmenu :) gal kas turite kokiu patarimu ar pasiulymu buciau labai dekingas
Futuristic rašė:thorone rašė:sveiki, noreciau ismokt grot, deje dj mokykloi tikriausei nemoko psy, tai reiktu pagalbos :) bent jau pradmenu :) gal kas turite kokiu patarimu ar pasiulymu buciau labai dekingas
as kiek zinau psy muzikos djai dazniausiai kuria muzika pirma ant SOFT'o
mano manymu cia issimokslinimo didelio nereikia: ARBA TU TURI TALENTA IR JAUTI RITMA IR KURI arba tu neturi to talento galbut turi kazka kito idomaus savyje tad reiktu koncentruotis i tai ka tu gali...
sorry jai nusisnekejau bet tokia mano nuomone
Registered user
chuligans rašė:Futuristic rašė:thorone rašė:sveiki, noreciau ismokt grot, deje dj mokykloi tikriausei nemoko psy, tai reiktu pagalbos :) bent jau pradmenu :) gal kas turite kokiu patarimu ar pasiulymu buciau labai dekingas
as kiek zinau psy muzikos djai dazniausiai kuria muzika pirma ant SOFT'o
mano manymu cia issimokslinimo didelio nereikia: ARBA TU TURI TALENTA IR JAUTI RITMA IR KURI arba tu neturi to talento galbut turi kazka kito idomaus savyje tad reiktu koncentruotis i tai ka tu gali...
sorry jai nusisnekejau bet tokia mano nuomone
Nusisnekejai, nieko baisaus :D Ir kam taip paryskinai SOFT'o, nori sakyt softas geriau uz analoga? :D Antra, groti ir kurti - skirtingi dalykai. Jis klause apie viena, tu atsakei apie kita. Ateiciai: pasigilink i tai, apie ka nori postint, kad neapsikvailintum
Advanced user
thorone rašė:wtf?