ne to Omkar (kaþkodël jauèiu ið tavo lûpø sklindantá nepasitenkinimà ir pyktá), taip to psyfamily.
nëra pas mane jokiø konspiraciniø svaigalø - kà að ruoðiuos padaryt blogo, a? (o jei ir ruoðèiaus - jei tavæs tai nelieèia, ÞMOGAU, tada tai ne tavo reikalas - o mano, problemas palik man.)
ne-e-ext: end of the world, end of the world, "VA-A-Atafà-à-àk" - mano gyvenime nebus jokios pasauli pabaigos, bus tik mano fizinio kûno mirtis, ir tiek. Ko èia panikuoti ir ko èia bijoti...? Nebent tik paèio savæs. :D
"neurolingvistini programavima saves ir aplinkiniu...: - ta-a-aip, tiesa, bet èia irgi nematau nieko bloga, að savæs bloga linkme neprogramuoju, o kà tiki daro su savàjà бошка - tai jau ne mano reikalas.
Gyvenk ir leisk gyventi. (nes viskas yra tik niekai, o niekai - tai visa)
"mes lavonai, mes lavonai, mes lavonai" - iki ðiolei ant Marijos þemës þinojau tik vienà lavonà, kuri ne kapuose - gerb. prazydienta "Paksiø"...
"ateities nera..." - kas sakë? atietis nenuginèijama, dar nespëjus tau perskaityt mano paraðyto þodþio "ATEITIS", dabartis jau bus praeityje, o tu jau gyvenis atety.
ciklas ciklas, ja! ir anot majø, ir anot manæs, ir anot tavæs - viskas yra cikle, viskas, nes laiko ratas - vienintelis amþinas dalykas, jis niekad nesustoja ir nesikeièia.
"zmonija isgyvens tai ka pati nores isgyventi" - pamenu, man moèiutë (Amþinàjà Atilsá Jai) sakydavo: "...vaikeli, kiekvienas savo laimës kalvis..."
"KAM PATOGIOS VISOS DESTRUKTYVIOS IDEJOS, NAIKINANCIOS VISA POTENCIALIAUSIA JAUNIMA?" mmmm, "davaj", iðtrinam þodá - jaunimas (o taip pat ir potencialà, nes jis bet kokiu atveju egzistuoja) ir padarom taip: "... NAIKINANCIOS VISA", tada suprasim, jog visas blogis yra mumyse, kiekvienas esam vienodai geras ar vienodai blogas - tik priklauso, kokiu keliu pasukam, ir kokias savybes savyje ugdom, ko mokomës (esam ne tai, kas esam, o ESAM TOKIE, KOKIAIS TAPOME). Þmonija (tikiu/o gal kada viskas ir pasikeis, taèiau kolkas nematau nei vieno þenklo, kas apie tai bylotø) bendru màstu pasvërus bus bloga amþinau, nes jei jau kitaip - tai visi seniai bûtume GURU ir mums nebereiktø dël nieko jaudintis.
(offtopic èia, bet, Omkar, "privalote padaryti daugiau nei maksimuma, kad atgrezti siuos ivykius" - kaip kà kur atgræþt, juk á praeity nebenukeliausi, nes jos nebëra - laikas viskà nusineðë.)
"O ne nihilizmu uzsiiminet..", o kas jei ne nihilizmas tau parodo, jog viskas turi tik tiek prasmës (gyvenimas ir jo tikslai taip pat), kiek tu pats jos suteiki. (nepamirðk - IN ALLEM IST ALLES). Jie jau nutari nieko neveikt ir nieko netikët (ypaè savimi), praðom, jei nori - galiu ir duobæ tau iðkast ið anksto, nes að tave suprantu (kreipiuos á þmogø - bendràja prasme, á þmonijos þmogø) ir uþjauèiu, ir tikiu, kad jau jeigu tu niekuo netiki, tai ir tos duobës sau nepajëgsi iðsikast.
o jei susipratai, kad viskas tëra tik niekai, nëra nieko reikðmingo (nei vienas daiktas nëra reikðmingesnis uþ kità), tai tada sveikintinas dalykas, jog nuspræsi kaþkà kurti ir daryti, tada viskas ðaunu - SVEIKINU, ATVYKUS Á GYVENIMÀ.
O toliau, viskà papasakojo, psyfamily - gyvenimas yra gyvenimas, big deal, tai ir dþiaukis juo - imk, kurk, skaityk, raðyk, pieðk, sportuok - dþiaukis savimi, nes tai ir YRA TAVO GYVENIMAS...
aèiû uþ dëmesá.
P.S. norëèiau vaniliniø ledø.

reikia eit ir nusipirkt.