* Fullmoon Powwow * 2009-03-13 *
Buvę / Old Events

Intermediat user
skaicius 13 laikomas juoduju jeguskaiciumi, tarsi elnio, kuris sugunde zmones blogiems darbams.tokie skaiciai sutinkami religijoje ,mistikoje ir pan.Manoma, kad senoveje sisskaicius buvo laikomas menulio simboliu.kai sumerai ir babilonieciai udarinejo pirmaji kalenoriu,tada metai turejo 13 menesiu.Viduramziais buvo tikima ,kad i naktine raganu puota susirenka 12 raganu, opaciame puotos ikarstyje pasirodo tryliktas svecias - pats Setonas- tad kovo 13 penktadienipaselkimekaip tikri velniai ir raganos!
Zapisi Bolnova na golovu......
Suprasciau kad toks tekstas butu parasytas kokio def metalo koncui ar kokiam sektantu susiburimui.... siulyciau is pradziu PASIDOMETI tuo apie ka rasai , o ir seip prasilenkiama 180 laipsniu su tematika .......
mano nuomone tai briedas....
Suprasciau kad toks tekstas butu parasytas kokio def metalo koncui ar kokiam sektantu susiburimui.... siulyciau is pradziu PASIDOMETI tuo apie ka rasai , o ir seip prasilenkiama 180 laipsniu su tematika .......
in lak'ech
Strange rašė:skaicius 13 laikomas juoduju jeguskaiciumi, tarsi elnio, kuris sugunde zmones blogiems darbams.tokie skaiciai sutinkami religijoje ,mistikoje ir pan.Manoma, kad senoveje sisskaicius buvo laikomas menulio simboliu.kai sumerai ir babilonieciai udarinejo pirmaji kalenoriu,tada metai turejo 13 menesiu.Viduramziais buvo tikima ,kad i naktine raganu puota susirenka 12 raganu, opaciame puotos ikarstyje pasirodo tryliktas svecias - pats Setonas- tad kovo 13 penktadienipaselkimekaip tikri velniai ir raganos!

ziog rašė:bananoidas rašė:Ten nekreipkit dėmsesio į tą užrašą.
cia gal tu pats ir rasei?![]()
o siaip tekstukas aisku jo... na, manau viskam yra logiskas paaiskinimas, kurio netrukus sulauksime :)
Ne, šių dalykų niekuo neprisidėjau. :D Net nežinau kas parašė tą tekstą, bet mintyse bandau atspėti

jamalas rašė:sveiki gal gali kas padovanot flaike zmogui is vilniaus nes man kitaip bus batainesveikai noriu i si rengini o pinigu tik 20turiu
Labas, o iki nemenčinės eisi pėstute? Beje iki penktadienio dar laiko liko, būtum protingas rastum ir daugiau iš kur gaut. Tik žiūrėk nevok!

Medžiaga, kuri įasmenino kultūros gumulėlius, prijungė istorines virveles ir išreikštų judėjime ryškių dažų ir vaizdų, šokančių muzikinių viesulų dūžyje.

Advanced user

Advanced user
sokiai neprasidejo jau visi bamba :) galesim susitikti pasneket kas ten blogai ar gerai, demesys yra sutelktas ne i prasme dienos, visi zinom kad darant sokius atsizvelgiama dauguma i maju kalendoriu, taciau mes padarem kitaip nei VISI ir todel baudziat, nu aciu uz gerus zodzius, pasimatysim ziburelyje 

Lekiu sau basas ir laimingas, nes man uzeina vasaros.