Elektronine cigarete
Ideologija, stilius, propoganda, mintis
Moderatoriai: mFungus, Xynus, DoHm, moderators
beje neblogas buitiniu nuodu receptelis:
40g pypkinio tabako pakeli uzpili vandeniu ir palaikai para siltoje vietoje .
tabaka ismeti, skysti isgarini. viena pipete gelsvo skyscio "draugui" i kava ir tiesioginis reisas i kita pasauli.
filosofiskai pamascius, mano manymu tokie produktai veda prie to, kad greitu metu mes pietums turesim baltymu, angliavandeniu bei riebalu misini kapsulese. taigi is tikruju: isgerus viena piliule nei kramtyt sitos slykscios mesos nereik nei ka? afigennai !
Registered user

blabbermouth
Registered user

Advanced user

blabbermouth
Naudoju e-cigaretæ jau apie porà mënesiø ir nei kiek nesigailiu jà ásigijæs. Prieð perkant labai svarbu pasidomëti apie prekes, paskaitinëti þmoniø atsiliepimus apie konkretø modelá, pardavëjà ir pan. Að pats prieð ásigydamas apie savaitæ „sëdëjau“ uþsienio forumuose ir kaupiau informacijà, todël turiu sukaupæs gan gerà þiniø bagaþà, kuriomis galiu mielai su jumis pasidalinsiu (tik ne ðiame forume, nes tai, ko gero, bûtø spam'as arba reklama). Galite tiesiog paraðyti man i e-maila minermarcius@gmail.com
Manau, jog tai yra ideali alternatyva áprastoms cigaretëms, bei visuomenei tai tik á naudà (galbût tik ne valstybës biudþetui ar tabako gigantams), o visas ðis skandalas tëra iðpûstas „burbulas“.
Martynas rašė:Sveiki,
Naudoju e-cigaretę jau apie porą mėnesių ir nei kiek nesigailiu ją įsigijęs. Prieš perkant labai svarbu pasidomėti apie prekes, paskaitinėti žmonių atsiliepimus apie konkretų modelį, pardavėją ir pan. Aš pats prieš įsigydamas apie savaitę „sėdėjau“ užsienio forumuose ir kaupiau informaciją, todėl turiu sukaupęs gan gerą žinių bagažą, kuriomis galiu mielai su jumis pasidalinsiu (tik ne šiame forume, nes tai, ko gero, būtų spam'as arba reklama). Galite tiesiog parašyti man i e-maila minermarcius@gmail.com
Manau, jog tai yra ideali alternatyva įprastoms cigaretėms, bei visuomenei tai tik į naudą (galbūt tik ne valstybės biudžetui ar tabako gigantams), o visas šis skandalas tėra išpūstas „burbulas“.
Spam :D
Registered user
Designed by STSoftware.
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007