(djembe drumm)
Ideologija, stilius, propoganda, mintis
Moderatoriai: mFungus, Xynus, DoHm, moderators
59 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3

Advanced user

Intermediat user
blemba geras dalykas .. reiks paþiurët kà ebay gero siulo
ið pradþiu norëjau pirkt ið èia http://www.muzikosfaktorius.lt/?lng=lt& ... &s=81&b=89
bet þiuriu kad neapsimoka kai pasiskaièiau èia foruma kurie nusimano apie tokius dalykus kurie jau turi some expirience su djembe
GOLDON 38508 gal ir neblogas kaip ið pigiausiu grynos odos bet greièiausiai galima ið ebay pigiau nusipirkt ir geresni
ið pradþiu norëjau pirkt ið èia http://www.muzikosfaktorius.lt/?lng=lt& ... &s=81&b=89
bet þiuriu kad neapsimoka kai pasiskaièiau èia foruma kurie nusimano apie tokius dalykus kurie jau turi some expirience su djembe
GOLDON 38508 gal ir neblogas kaip ið pigiausiu grynos odos bet greièiausiai galima ið ebay pigiau nusipirkt ir geresni

kasgeriatasdega rašė:iskis rašė:Manau Saga tau galetu patarti del jambiu ir visu kitu perkusiniu instrumentu.
O siaip ka as zinau... tamstoje pirkti neapsimoka cia faktas. Ir jokiu budu ne is kokios "Indijos" dekoratyviniu "vazoneliu"..:D Geriausia is uzsienio..
Taip taip, tose pseodoindiskose pseodoparduotuvėlėse muzikos instrumentą pirkti - tai tas pats kas katę maiše įsigyt.
Šiaip, Kaune, Kęstučio g-vėj yra pora parduotuvių, kur muzikos instrumenrtais prekiauja. BUvau nuėjęs žvilgtelt, tai toje, kuri arčiau... m-m-m, kaip jis ten dramos tetro berods (ne kavenskas esu, tad gerai nežinau tų pavadinimų), tai va - toje parduotuvėje radau visai neprastų, kaip man pasirodė. Tik tuo metu neturėjo tinkamo dydžio. Buvo tokia kokių 70-80 cm. aukščio džembė, didoka kaip man, sakyčiau - ir nepigi 500 LTL. Aš ieškau kažko, na - apie 300 LTL, kad kainuotų, na, o dydis automatiškai gaunasi, kaip už tokią kainą, apie 50 cm. aukščio. :)
Na, palaukim, iskis, gal ir Saga savo balsą paskelbs - papasakos ką nors. :) padės apsispręst.![]()
jau groji?????
galesim Tundroje pajamint::))

59 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3