o jei rimtai tai man xynus geriausiai ir pavare sikarta :P
bo pas vokieti tai sakyciau netai kad buka tema bet isvis temos kaip ir negirdejau jokios tesiog visiskai padriki trackai... suomis tai nezinau grojo gal ir nieko bet kad neuzveze kazko visai tie jo gabalai makabriski... :?
nectaro kaip ir negirdejau tiktais lauke uz stiklu girdejau kad visai nieko varo.. nu manau kad jis kaip visada gerai pavaryti turejo :P
is psymetrixu tai panasu kad tikejausi geriau zymiai tai delto ir nepatenkino mano lukesciu... o siaip bendrai tai visai nieko aisku LYYGIS uzsieninis

escogido vat irgi visai gerai butu jeigu tiktais tiepatys gabalai nebutu sukiojami jau pusmeti koki bet siaip tai tikrai gerai pavare mixavimas tai super tropnei proffesional kaip sakant man patiko:)
vat tokia isvada galima padaryti kaip Decart ir sake kad leituviai pavaro geriausiai... bet tai vat kazkaip ir keista pasidaro taigi toks massive party su mandrais uzsieniniais vardais brungiu ieimu ir krutais decorais ir lazeriais ir tikiesi kazko super bombastik freaking power danceable laser shooting maddness...:) bet cia turbut ir yra mano problema kad kazko tikiuosi visada perdaug...

visumoj tai aisku saunuoliai organizatoriai kad padaro tokius dalykus dar tuolabiau kai per 2 tenka vieta pakeisti... bet tesiog preitais metais kazkaip man labiau patiko ir nieko as negaliu sau padaryti.. just my opinion:)
del visos betvarkes ir mesmales ir karujo klanu ir t.t. tai tikrai nekaltinu nieko tesiog jau zinai zmogus kur vaziuoji zinai kad tai massive rave party ir zinai kas buna kai daug lietuviu vienoje kruvoje susirenka taip kad nera kuom stebetis tikrai:) tesiog galima rinktis ar nori dalyvauti visame tame reikale ar ne ir nieko cia kaltinti nereiketu tikrai manau...