Rugsejo 22 free party Vilniaus koncertu ir sporto rumuose
Buvę / Old Events

Registered user
kaip jaustis??
kas yra riba tarp buvimo-nebuvimo marozu?? cia suprask isvaizda, tarchialinima, mojavimas rankom (kumsciais)?
nezinau kurie ten marozai, bet chebryte matesi per daug nesigilino kur papuole... free entrance - tik norint masovkes..
kaip ten bebutu, kazkaip netrukde jie man sikart.
laxte ten keli ratuoti riteriai po sale, bet siaip tai, lyg ir ramu buvo. bent jau jokiu drakiu nemaciau. o tai ir yra svarbiausia.
o ka marozui daryti, jei jis marozas, bet va jis yra nushokes nuo ruki v verx ir jam patinka psy? nesitusinti, vien tik todel, kad jis duria jusu akis?
bukit pakantesni vieni kitiems. nemanau, kad jums patiktu, jei iseitumet kur i miesta ir marozai supuole pirstais badytu ir sukaliotu - rastamanas, gaidys su skiautere ar pan.
gyvenime nebuvau marozu, bet nesu isidabines rastamaniskais dredais, tai ka, marozas esu? juk paziureje i zmogu negalit pasakyti, marozishkas jo gyvenimo budas ar ne.
bet va fyfu, tai tikrai daug buvo. apsitempusios bridzus, prisikabinusios blizguciu ir bandancios pritaikyti hausinius judesius. atrode biskel kaip baltos varnos, bet ir tai... jei joms gera, tai ko gi ne? juk tixlas turetu buti padaryti gera zmonems, o ne kazkokiam isskirtiniam elitui.

Registered user
iskis rašė:Na tai matai kame yra problema... snekam ne apie tuos zmones kurie yra visiskai paprasti ir normalus :) Gali zmogus buti kostiumuotas ir tt. Tiesiog jau ant veido buna parasyta kas per zmogus :) Koks jis ir ttt.
fizionomistas tu čia neprastas, kaip matau. :)
paklausiau tavo pink floyd remikso. tu ten pats gitara įgrojai?

Registered user
Beje, kazkaip ten buvusiems sunkesne muzika nelabai patiko, kuri grojo nuo kazkur 3.30 iki 5 val. Dancefloras tuo laiku gana greitai istustejo... Idomu kame nesusipratimas? Nemanau kad muzikoje, nes panasus garsai panasiu laiku ir turi skambeti.

Advanced user
Jozas rašė:Beje, kazkaip ten buvusiems sunkesne muzika nelabai patiko, kuri grojo nuo kazkur 3.30 iki 5 val. Dancefloras tuo laiku gana greitai istustejo... Idomu kame nesusipratimas? Nemanau kad muzikoje, nes panasus garsai panasiu laiku ir turi skambeti.
na matai publika buvo labai ivairi. fifos pabego issigandusios biski kitokiu garsu, o marozai paskui jas...

jop o chilas tai tikrai zjbs 8)
http://www.swamptales.org/
--------------------------------------
I am the darkness that is the light and the stillness that is the dancing
O ten su gitara groju ne as. Ten pajemiau is originalo iskirpau intro ir tiek ;)
Sniechkuz, moka groti su gitara ji :)

Advanced user

Registered user
iskis rašė:Shaper, nei as fizionomistas nei ka... tiesiog pasakiau, kokia mano nuyomone ir tiek... Pazystu as ir visiskai normaliu zmoniu, kurie is isvaizdos visiski marozai ir man tai netrugdo.Bet tiesiog jau kai kam buna ant veido parasyta, koks jis, kas jis ir ttt.
O ten su gitara groju ne as. Ten pajemiau is originalo iskirpau intro ir tiek ;)
Sniechkuz, moka groti su gitara ji :)
na, aš tik prie žodžių pasiprisikabinėjau. :)
Designed by STSoftware.
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007